Uppark genomineerd voor Dutch Retail Experience Awards

Opeens was daar een mailtje. Was er trots. Uppark is genomineerd voor de Dutch Retail Experience Awards (DREA) 2016 in de categorie Online Experience Awards! Volgens de vakjury is Uppark vooruitstrevend op het gebied van beleving. Winkelbeleving wordt steeds belangrijker, zowel offline als online. Uppark wordt gezien als een inspiratie voor andere retailers. Hoe tof is dat! Of wij als winnaar uit de bus komen, zal blijken tijdens de Award uitreiking op de Modefabriek, dé fashionbeurs voor retailers, in de Amsterdam RAI op zondag 10 juli.

Dutch Retail Experience Awballoonsards
Nu denk je misschien, wat is dat nou, die Dutch Retail Experience Awards? De Dutch Retail Experience Awards (DREA) uitreiking is een jaarlijks initiatief van modeagentuur en importeur Goodbrandz in samenwerking met gerenommeerd vakblad Textilia. De DREA is een prestigieuze prijs voor retailers die zich op een bijzondere, innovatieve manier onderscheiden. Kortom, een unieke en respectabele prijs voor ondernemers die meebewegen met de ontwikkelingen in de markt. Je snapt dat wij dus ontzettend trots zijn op deze mooie nominatie!

Waar worden de genomineerden op beoordeeld?

Totale winkelbeleving: hoe is de algehele sfeer, sluit deze aan op de doelgroep, is er onderscheidend vermogen?
Authentiek karakter merkenpakket: hoe divers zijn de productgroepen en hoe onderscheidend is het merkenpakket?
Service: wat doet de winkel aan persoonlijke service?
Combinatie online en offline: in welke mate is de retailer actief om zijn of haar offline activiteiten in de winkel te versterken door online marketingactiviteiten, Social Media en/of online verkoop?
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO): heeft de retailer aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

De Juryprijs
De juryprijs komt tot stand door het deskundige oordeel van een vakjury. De jury beoordeelt alle foto’s en ingezonden antwoorden op originaliteit, aan de hand van de 5 beoordelingscriteria. De DREA- jury bestaat dit jaar uit:
– Harry Bijl (innovatie en inspiratiespecialist bij de brancheorganisatie InRetail)
– Gea Eleveld (eigenaresse van Fashion-Up! en oprichter van online platform Fashion055)
– Cécile Scheele (Eigenaresse Goodbrandz en initiatiefnemer Dutch Retail Experience Awards)
– Ingrid Ploegmakers (Manager Marketing, Retail en Communicatie bij Colliers International)
– Kim Pereira (hoofdredactrice van het modevakblad Textilia)
– Talita Kalloe (Freelance journalist en copywriter voor verschillende mode-, lifestyle- en retailvakbladen en founder van het platform SoulStores.com)

De Publieksprijs
Naast de juryprijs is er de publieksprijs. Deze wordt bepaald door de stemmen van het publiek. Jullie dus! Gun je ons de overwinning? Breng dan hier je stem uit op Uppark! Wat je daarvoor terug krijgt? Eeuwige dank en veel kusjes :-) 

sannenoorman

Geef een reactie